Bekijk Projecten

van thuiskantoor tot bedrijfsruimte

Bij Exposign kunt u terecht voor een grote diversiteit aan projecten. Of u nu uw huis een make-over wilt geven of een gehele bedrijfsruimte wilt decoreren. Op deze pagina vind u een kleine greep uit de vele projecten die wij hebben uitgevoerd.

VTM

VTM besloot in 2019 voor een geheel nieuwe huisstijl te gaan. Er werden nieuwe freesletters gemaakt, kantoren werden opgefrist, keukenkastjes veranderden van kleur & de bestickering van het wagenpark werd vernieuwd. 

bekijk project

Velzart

Velzart is recentelijk over gegaan op een compleet nieuwe huisstijl. Exposign heeft diverse veranderingen aangebracht in en om het kantoor & aan het wagenpark. Er is o.a. een opvallend gevelpaneel gerealiseerd.

bekijk project

Fruitmasters

Voor Fruitmasters voeren wij regelmatig mooie projecten uit. Bijvoorbeeld interieur restyling met gepersonaliseerd behang maar we verzorgden ook productieborden, spandoeken, gevelreclame & voertuigbelettering.

bekijk project

Standbouw Roelofs

Boomkwekerij Roelofs wilde een entree maken op de beurs met een in het oog springende stand. Exposign ging met die informatie aan de slag, met een opvallende en praktische stand als resultaat.

bekijk project

Fotobehang

Voorzie de wanden van uw showroom, kantoor of huis van uniek gepersonaliseerd behang. Ontwerp het behang bijvoorbeeld met uw bedrijfslogo, inspirerende afbeelding of bijzonder design. 

bekijk project

Van Blijderveen

Voor Brood & Banket bakkerij van Blijderveen mochten wij diverse mooie producten maken. Zo hebben wij bijvoorbeeld voor de pand aankleding gezorgd toen zij naar een nieuwe locatie verhuisden.

Bekijk project

TESTIMONIALS

Wat klanten zeggen

Exposign levert goede service, met grote snelheid en denkt in oplossingen. Dat is precies wat wij nodig hebben in onze Branche.

C. Drost

Eigenaar, Eldee Expo Experts

Sinds 2009 (de start van ons bedrijf) levert Exposign onze reclamematerialen zoals autobelettering, reclameborden & geveldoeken. Super service en topkwalitiet!

C. de Bruin

Eigenaar, De Bruin Schilders

Ik ben erg tevreden over de door Exposign verrichte werkzaamheden. Ziet er werkelijk prachtig uit.

G. van Putten

Eigenaar, LIFE FIT by Gerco

EXPOSIGN MAAKT MERKEN ZICHTBAAR

Ook uw branding een boost geven? Stuur ons een bericht!

Get in touch

Laageinde 15
4191 NR
Geldermalsen

0345 52 59 506

info@exposign.nl

Hallo Exposign.